Velkommen

– til GrowCamps salgs- og leveringsbetingelser

Vi vil gøres vores bedste for, at det er så nemt og enkelt som muligt at handle i vores shop. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@growcamp.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om – vi hjælper gerne. Vi bestræber os på at besvare mails hurtigt! Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe: +45 23 93 45 16.

Velkommen til vore Norske kunder!

Læs om priser uden MVA og fortollning: Klik her

Leveringstid

Vi har 1-3  hverdages leveringstid. I modsat fald vil du blive kontaktet. Ordrer leveres med forskellige transport selskaber, afhængigt af ordrens omfang. Hvis du har specifikke ønsker vedr. leveringssted, eller hvis du har brug for ekstra hurtig levering, så skriv det til os i “ordrebemærkninger”, inden du går til betaling.

Fragtbeløb

GrowCamps produkter leveres fragtfrit i Danmark ved ordre over DKK 3.000,– inkl. moms. For at opnå fri levering skal du afkrydse feltet “Gratis fragt”, inden du går til betaling.

Du er også velkommen til at afhente selv på vores lager. Adressen er: Mølleskovvej 4, Ilskov, 7451 Sunds. Afhentning skal ske efter aftale.

Du skal forvente at vi bruger 2 dage på at gøre din forsendelse klar, men du er velkomment til at kontakte os, hvis det er noget der haster.

Ved ordre under kr. 3.000 opkræves fragt i forhold til ordrens samlede vægt. Følgende satser i Danmark:

VægtPostNord CollectPostNord HomeFragtmand
0-0,5                           45,00                      70,00
0,5-1                           60,00                      82,00
1-2                           60,00 82,00
2-5                           66,00                  90,00
5-10                           72,00                    95,00
10-15                           82,00                    110,00
15-20                           96,00                   115,00
20-25                   160,00
25-30                   180,00
30-35                   200,00
35-65                   280,00
65-125                    430,00
125-265                    630,00
265-500                    970,00
                   
                   
                   
                   
                   
                   

Varens vægt oplyses under fanen “Yderligere specifikationer” i vare-detaljer. Den “vægt”, som oplyses der, er ikke varens egentlige vægt, men derimod den vægt, transportøren opkræver fragt for. Hvis en vare ikke vejer ret meget men derimod fylder meget, beregnes fragtprisen ud fra rumfanget i stedet for den egentlige vægt. Det samlede fragtbeløb vises i “kurven”, inden du går til betaling.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer, afgivet på hjemmesiden, bekræftes automatisk via e‐mail, og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage besked pr. e‐mail, hvis der skulle være problemer med leveringen.

Betaling

Ordrer kan betales med betalings‐ eller kreditkort. GrowCamp ApS anvender betalingsgateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af TELLER. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, eller hvis du ønsker at reducere ordren, kan vi tilsvarende reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje flere varer. Beløbet vil ikke blive trukket på din konto, før varen er afsendt.

Returnering

Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varerne retur.
Du kan sende varene retur, selvom de er brugt. Brugt vil sige: At varen bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke refunderet. Hvis du har købt varerne her på hjemmesiden, bedes du oplyse om dit pengeinstitut, så vi kan overføre pengene til dig. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, Registreringsnummer (4 cifre), Kontonummer (10 cifre) Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, som vi modtager varerne.

Reklamation og garanti

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. GrowCamp ApS ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes efter aftale af GrowCamp ApS.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Tlf. nr, og e-mailadresse.
Hvis kunden er en virksomhed eller offentlig institution har vi udover ovenstående brug for CVR-nr. og EAN-nr.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi vidergiver dit navn, adresse, tlf. nr og emailadresse til fragtfirmaet, så varen kan leveres hos dig eller til det afhentningssted, du har valgt.

I nogle tilfælde vidergiver vi dine oplysninger til vores leverandør, hvis der er brug for de sender en varen direkte til dig. Det kan være i tilfælde af en reklamation. Der er også nogle varer der bliver sendt direkte fra leverandørens lager.
Vi vidergiver din mailadresse til Trustpilot med det formål at indsamle kundernes bedømmelser af vores webshop.
Personoplysningerne registreres hos AK Smede & Staldteknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.growcamp.dk er den marketingansvarlige.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@growcamp.dk

Læs vores persondatapolitik her

 

GrowCamp gavekort

Læs om, hvordan du køber og bruger GrowCamps gavekort: Klik her

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salgs-og marketingansvarlig for GrowCmap på info@growcamp.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Handelsbetingelserne er senest opdateret 14-01-2020.

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og GrowCamp ApS (juridisk navn: AK Smede & Staldteknik ApS).

Adresse: Mølleskovvej 4 • Ilskov •  7451  Sunds • Tlf. +45 23 93 45 16

Mail: info@growcamp.dk

CVR‐nr.: 36 93 58 47