Velkommen til GrowCamp shoppen!

En GrowCamp er et højbed med overdækning af både insektnet og plast, og det er nogle af vores mest effektive og efterspurgte højbede.

Det er der en grund til!

For med en GrowCamp med overdækning får du nemlig alle fordelene fra et almindeligt højbed – og så alle dem, som en overdækning giver dig.

De fleste forbinder nok en GrowCamp med vores højbede med overdækning, men faktisk kan du også få GrowCamp som almindeligt højbed uden overdækning. Det kalder vi GrowFrame.

Med en GrowFrame får du et smukt og solidt højbed.

Udover at et højbed kan skabe variation og højdeforskelle i haven, så giver et højbed dig også mulighed for bedre at holde ukrudt og snegle væk, samt for at jordforbedre, hvis du har behov for det. Det giver et meget mere kontrolleret bed at arbejde med.

Nu kan du nemt dække dit højbed af for skadedyr og fugle. Og hvis du gerne til have en lang sæson, kan du starte tidligt med plastoverdækning.

Vore tunneloverdækning passer til alle vores højbede og kan let flyttes fra bed til bed efter behov. Det er en god løsning til dig, der har en stor have, men gerne vil nyde godt af alle de fordele et overdækket højbed kan give dig.

ARTIKLER TIL FORSPIRING:

LED-vækstlys, varmemåtter, plantebakker, spirebakker, pluggboxes, rootrainer

Se VIDEO om forspiring – KLIK HER!

Se alle FORSPIRINGS- PRODUKTER – KLIK HER!

I menuen til højre – se også:

Espalier • Plantebakker • Opbinding • Kobbertape • Og meget andet

Et nøje udvalgt program af funktionelle produkter!