Velkommen

– til GrowCamps salgs- og leveringsbetingelser

Vi vil gøres vores bedste for, at det er så nemt og enkelt som muligt at handle i vores shop. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@growcamp.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om – vi hjælper gerne. Vi bestræber os på at besvare mails hurtigt! Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe: 59 48 70 20.

Velkommen til vore Norske kunder!

Læs om priser uden MVA og fortollning: Klik her

Leveringstid

Vi har 3-5 dages leveringstid. I modsat fald vil du blive kontaktet. Ordrer leveres med forskellige transport selskaber, afhængigt af ordrens omfang. Hvis du har specifikke ønsker vedr. leveringssted, eller hvis du har brug for ekstra hurtig levering, så skriv det til os i “ordrebemærkninger”, inden du går til betaling.

Fragtbeløb

GrowCamps produkter leveres fragtfrit i Danmark ved ordre over DKK 3.000,– inkl. moms. For at opnå fri levering skal du afkrydse feltet “Gratis fragt”, inden du går til betaling.
Ved ordre under kr. 3.000 opkræves fragt i forhold til ordrens samlede vægt.

Op til ½ kg: kr. 45,-
Fra ½-10 kg: kr. 75,-
Fra 10-20 kg: kr. 95,-
Fra 20-30 kg: Kr. 127,-
Fra 30-40 kg: Kr. 160,-
Fra 40-50 kg: Kr. 216,-
Fra 50-60 kg: Kr. 282,-
Fra 60-100 kg: Kr. 350,-
Over 100 kg: Fragtfrit

Varens vægt oplyses under fanen “Yderligere specifikationer” i vare-detaljer. Det samlede fragtbeløb vises i “kurven”, inden du går til betaling.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer, afgivet på hjemmesiden, bekræftes automatisk via e‐mail, og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage besked pr. e‐mail, hvis der skulle være problemer med leveringen.

Betaling

Ordrer kan betales med betalings‐ eller kreditkort. InnoGrow ApS anvender betalingsgateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af TELLER. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, eller hvis du ønsker at reducere ordren, kan vi tilsvarende reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje flere varer. Beløbet vil ikke blive trukket på din konto, før varen er afsendt.

Returnering

Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varerne retur.
Du kan sende varene retur, selvom de er brugt. Brugt vil sige: At varen bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke refunderet. Hvis du har købt varerne her på hjemmesiden, bedes du oplyse om dit pengeinstitut, så vi kan overføre pengene til dig. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, Registreringsnummer (4 cifre), Kontonummer (10 cifre) Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, som vi modtager varerne.

Reklamation og garanti

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. InnoGrow ApS ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes efter aftale af InnoGrow ApS.

GrowCamp gavekort

Læs om, hvordan du køber og bruger GrowCamps gavekort: Klik her

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og InnoGrow  ApS.

Adresse: Egebjerg Hovedgade 25 ∙ 4500 Nykøbing Sj ∙ Tlf. 59 48 70 20 (9:00 ‐ 17:00)

Mail: info@growcamp.dk

CVR‐nr.: 36 43 36 39

InnoGrow ApS udvikler, producerer og markedsfører GrowCamp