Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og InnoGrow  ApS.

Adresse: Egebjerg Hovedgade 25 ∙ 4500 Nykøbing Sj ∙ Tlf. 59 48 70 20 (9:00 ‐ 16:00)

Mail: info@growcamp.dk

CVR‐nr.: 36 43 36 39

InnoGrow ApS udvikler, producerer og markedsfører GrowCamp

 

Levering

3-5 dages leveringstid. I modsat fald vil du blive kontaktet. Ordrer leveres med forskellige transport selskaber, afhængigt af ordrens omfang. Varen afleveres på din adresse uden kvittering. Du behøver således ikke være til stede for at modtage leverancen.

GrowCamps produkter leveres fragtfrit i Danmark ved ordre over DKK 2.500,- inkl. moms.

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer, afgivet på hjemmesiden, bekræftes automatisk via e‐mail, og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage besked pr. e‐mail, hvis der skulle være problemer med leveringen.

 

Betaling

Ordrer kan betales med betalings‐ eller kreditkort. InnoGrow ApS anvender betalingsgateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af TELLER. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, eller hvis du ønsker at reducere ordren, kan vi tilsvarende reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje flere varer. Beløbet vil ikke blive trukket på din konto, før varen er afsendt.

 

Returnering

Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varerne retur.
Du kan sende varene retur, selvom de er brugt. Brugt vil sige: At varen bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke refunderet. Hvis du har købt varerne her på hjemmesiden, bedes du oplyse om dit pengeinstitut, så vi kan overføre pengene til dig. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, Registreringsnummer (4 cifre), Kontonummer (10 cifre) Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, som vi modtager varerne.

 

Reklamation og garanti

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. InnoGrow ApS ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes efter aftale af InnoGrow ApS.

.

Velkommen til vore Norske kunder!

Læs om priser uden MVA og fortollning: Klik her

.

GrowCamp gavekort

Læs om, hvordan du køber og bruger GrowCamps gavekort: Klik her