GrowCamps højbede fås også i træ!

Højbede fra GrowCamp – med eller uden overbygning – fås også i sibirisk lærk.

GrowCamps højbede i træ er fremstillet af FSC-miljøcertificeret lærk. Plankerne, der er 22 mm tykke, er fra træer, som vokser i Sibirien, hvor der er fastlandsklima og permafrost.  Derfor gror de langsomt og får en kraftig kerne med tæt struktur og høj vægtfylde. Store mængder naturligt harpiks og garvesyre bevirker, at træet har stor modstandskraft overfor svampeangreb og derfor lang holdbarhed.

Selvfølgelig med FSC-certificering

FSC-certificering sikrer, at træet har vokset i en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og at de får ordentligt sikkerhedsudstyr og fornuftig løn.

Enkelt og eksklusivt
Højbedene leveres med matsort-lakerede aluminiums-stolper, som giver et enkelt og eksklusivt look. Stolperne er med kant, som skjuler træplankernes ender, og modvirker det indvendige pres fra jorden.

Bedene, der er 120 cm i bredden, leveres i sektioner på 120 cm i længden. Hver sektion er forbundet på tværs med et rør, som forhindrer midterstolperne i at vige ud på grund af jordpresset indefra.

Herover er hjørnestolpens udformning vist i snit. Bemærk kanterne, som skjuler og beskytter plankernes ender.

 

Sektionerne består af basismodul og forlængermodul:

Basic-extension-træbede

 

Sektionerne måler 120 x 120 cm, så bedene kan blive 240 – 360 – 480 cm osv. i længden.

Højden på plankerne er 15 cm. De leveres med forborede huller, som passer til stolperne, og der medfølger 4 bræddebolte i rustfrit stål med møtrik til hver planke. Stolperne – og dermed højbedene – kan leveres i følgende højder: 15 – 30 – 45  og 60 cm.

»»GrowCamps højbede på 120 cm i bredden kan forsynes med GrowCamp-overbygning eller TUNNEL-overbygning. Læs mere her!

 

GrowCamps bede i træ findes også i altan- og terrassemodeller:

Altan-og-terrassebede

Herover er der vist bede med 1-2-3 og 4 planker. De fås i målene 120×62 – 90×44 – 44×44 cm. Der kan leveres overbygning i vægmodel til bede på 62 cm i bredden.

»» Læs om, hvordan du kommer igang med højbede her.